با سامانه تصمیم طلاق آشنا هستید؟ طلاق یکی از راههای پایان دادن به زندگی زناشویی بوده که امروزه برای این کار یک سامانهای به نام سامانه تصمیم طلاق راه اندازی شده است. این سامانه به منظور محدود کردن طلاق در مواقع غیر ضروری میباشد. با ثبت نام در این سامانه، زن و شوهر به مراکز مشاوره رفته و در آنجا راهنمایی میشوند. در ادامه به بررسی سامانه تصمیم طلاق و چگونگی ثبت نام در آن میپردازیم. توصیه می کنیم مقاله مشاوره طلاق را مطالعه نمایید.
سامانه تصمیم طلاق
امروزه با گسترش و بالا رفتن آمار طلاق در کشور، سامانهای راه اندازی شده است که با مراجعه زوجین به مراکز مشاوره و مددکاری درصدد است که ایشان را از طلاق منصرف کند.
از این سامانه برای طلاق از طرف مرد، طلاق از طرف زن و طلاق توافقی استفاده میشود.
توصیه میکنیم مقاله تفاوت درخواست طلاق از جانب مرد یا زن را مطالعه نمایید.
توصیه میکنیم مقاله طلاق توافقی را مطالعه نمایید.
بنابراین کسانی که خواستار طلاق هستند باید با مراجعه به سامانه تصمیم طلاق نوبت گیری کرده و در زمان تعیین شده به مراکز مشاوره و مددکاری رجوع کنند. اگر زن و شوهر پس از مراجعه به این مراکز باز هم به سازش نرسیدند، پرونده طلاق به دفاتر خدمات الکترونیکی قضایی فرستاده میشود.
نکتهای که باید در اینجا در نظر گرفت این است که قاضی بدون مراجعه به جلسات مشاوره حکم طلاق زوجین را صادر نمیکند، بنابراین بهتر است که خود ابتدا در این سامانه رفته و درخواست طلاق را ثبت نمایید و بعد به جلسات مشاوره هدایت شوید.
نحوه ثبت درخواست نوبت دهی در سامانه تصمیم طلاق
ثبت درخواست نوبت دهی در سامانه تصمیم طلاق مراحلی دارد که در ادامه آنها را بیان میکنیم.
مراحل ثبت
در مرحله اول سامانه تصمیم را در مرورگر جستجو کرده و بعد روی آن کلیک نمایید.
پس از وارد شدن یک نقشه ایران برای شما نشان داده میشود که باید در این قسمت محل سکونت خود را وارد نمایید.
پس از کلیک کردن صفحه جدیدی برایتان باز میشود که در اینجا باید مشخصات اولیه زن و مرد ( زوجین ) را ثبت کنید.
بعد از ثبت شدن مشخصات اولیه زوجین، باید از بین گزینههای موجود مرکز مشاوره مورد نظر خود را انتخاب کنید.
در مرحله بعد باید تاریخ و زمان مناسب برای حضور خودتان در مرکز مشاوره را انتخاب نموده و بعد گزینه تایید را بزنید.
توجه کنید که به هنگام حضور در مرکز مشاوره باید مدارک شناسایی خود را حتما به همراه داشته باشید.
پس از این مرحله، صفحه جدیدی باز شده که باید اطلاعات و ساعت زمان مشاوره را تایید کنید. در اینجا به شما کد رهگیری داده میشود که باید آن را ذخیره کنید.
مرحله پایانی
پس از اتمام این کار و ثبت درخواست شما، برای شما نوبتی تعیین میشود، همانطور که در بالا توضیح دادیم با در دست داشتن مدارک شناسایی به مرکز جامع مراقبت از خانواده تعیین شده به همراه همسر خود مراجعه کنید. پس از آن پرونده طلاق به یکی از مراکز مشاوره فرستاده میشود.
اگر که مشاوره نتیجه مثبت داد و موجب سازش بین زوجین شد پرونده طلاق بایگانی میگردد، در غیر این صورت پرونده به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ارجاع داده میشود تا مراحل بعدی طلاق طی شود.
توصیه میکنیم مقاله بهترین وکیل طلاق را مطالعه نمایید.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص سامانه تصمیم طلاق، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آمادهاند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون سامانه تصمیم طلاق پاسخ دهند.