جواز کسب خرازی
چگونه باید جواز کسب خرازی را دریافت نمود؟ آیا دریافت جواز خرازی الزامی است؟ برای دریافت جواز خرازی چه قدر باید هزینه کرد؟ چگونه باید جواز خرازی را دریافت کرد؟ همه اینها سوالاتی است که هر شخصی که بخواهد وارد کار خرازی شود با آن مواجه میشود . در ابتدا مانند تمام کسب و کارهای دیگر شخص باید جوازهای لازمه را از اتحادیه خرازان دریافت نماید . این جواز نشان دهنده اجازه قانونی برای انجام فعالیت فرد است به همین جهت کسب آن الزامی می باشد . در ادامه مطلب به کلیه سوالات بالا پاسخ داده میشود. برای کسب اطلاع بیشتر درباره جواز کسب کلیک کنید.
چه کسانی باید جواز کسب خرازی دریافت کنند؟
هر فردی که میخواهد اجناس زیر را به فروش برساند تحت پوشش صنف خرازی قرار میگیرند. برای اطلاع از نحوه تمدید جواز کسب کلیک کنید.
- اسباب بازی خارجی و لوکس
- انواع کاموا
- شال و روسری
- شال گردن و مقنعه
- لوازم تولد
- لوازم آرایشی و بهداشتی و عطریات
- انواع تریکو و البسه بافته
- لباس زیر زنانه، مردانه و بچگانه
- انواع لوازم بهداشتی کودک
- انواع منجوق و ملیله و گلدوزی و قلاب دوزی و زردوزی
- حوله و پتو
- اجناس کادوئی دکوری و تزئینی
- انواع گلسازی و گلدوزی
- لوازم زینتی و بدلیجات
- انواع پیپ، چوب سیگار و جاسوئیچی
- انواع چتر
- جاسوئیچی
شرایط دریافت جواز کسب خرازی
۱- گواهی صلاحیت یا همان عدم سوءپیشینه از نیروی انتظامی زیرا شخصی که سابقه کیفری دارد نمیتواند جواز کسب خرازی دریافت کند.
۲- سند مالکیت عین، منفعت و یا منافع از جمله اجاره نامه، صلح نامه، هبه، قرارداد مشارکت، مبایعه نامه و یا هر قراردادی که از منظر قانونی معتبر باشد؛ اعم از رسمی و عادی. در روستاها احراز مالکیت براساس عرف محل میباشد. اشخاصی که سند عادی دارند باید تعهدی مبنی بر پذیرش مسئولیت حقوقی ناشی از آن ارائه دهند.
۳- گواهی مالیاتی از اداره مالیات ذی ربط مبنی بر تشکیل پرونده مالیاتی و تصفیه حساب
۴- شناسنامه و کارت ملی برای ایرانیان و گذرنامه و پروانه کار برای اتباع خارجی
۵- گواهی گذراندن دوره آموزشی احکام تجارت و کسب و کار در قالب دستورالعمل های آموزشی قانون نظام صنفی
۶- کارت پایان خدمت یا معافیت دائم یا پزشکی نظام وظیفه یا گواهی اشتغال به تحصیل برای آقایان کمتر از ۵۰ سال
مدارک لازم برای گرفتن جواز کسب خرازی
۱) اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه متقاضی
۲) عکس سه در چهار متقاضی
۳) سند ملکی یا اجاره نامه یا مبایعه نامه به نام متقاضی
۴) گواهی عدم سوپیشینه
۵) فیش واریزی مبلغ عضویت در صنف خرازان
۶) مدرک قبولی در آزمون مربوط به اتحادیه خرازان
جهت کسب اطلاع بیشتر درباره مدارک لازم برای جواز کسب کلیک کنید.
مراحل گرفتن مجوز خرازی
برای گرفتن جواز خرازی باید مراحل زیر را طی نماید:
۱/ ارسال درخواست جواز خرازی از طریق سامانه ایرانیان اصناف به آدرس iranianasnaf.ir. این درخواست میتواند به صورت کتبی به اتحادیه خرازان ارسال گردد. هر شخصی که حضوری به اتحادیه مراجعه میکند درخواستش باید از سوی مسئولین مورد بررسی قرار گیرد. الزامی به ارائه اینترنتی درخواست نیست. برای ورود به سامانه ایرانیان اصناف کلیک کنید.
۲/ شرکت در کلاسهای مربوط به کسب و کار و تجارت که در حال حاضر این کلاسها در تهران و برخی شهرستانها به صورت آنلاین برگزار میشود. بعد از گذراندن دوره کلاس های آموزشی، شخص متقاضی باید در آزمون اتحادیه خرازان شرکت و نمره قبولی کسب نماید. اگر نتواند در آزمون قبول شود امکانکسب جواز وجود ندارد.
۳/ هیئت مدیره جلسهای تشکیل میدهد و درخواست متقاضی را در این جلسه بررسی مینماید. در صورت وجود تمام شرایط تاییده پروانه کسب برای فرد صادر میشود.
۴/ فرد حق عضویت خود را پرداخت نموده و پروانه را دریافت میکند. جواز کسب هر خرازی برای یکسال صادر میشود در مراحل بعدی این جواز برای پنج سال یا ده سال تمدید میشود.
هزینه های دریافت پروانه کسب خرازی
برای دریافت مجوز باید مبالغ زیر پرداخت شود :
هزینه صدور پروانه 2.030.000 ریال
هزینه آموزش های مربوط به کسب و کار و تجارت به مبلغ 800.000 ریال
هزینه صدور کارت اصناف 200.000 ریال
حق عضویت سالیانه اتحادیه 2.000.000 ریال
حق ورودی سال اول به مبلغ 8.000.000 ریال
گرفتن پروانه کسب خرازی چه قدر زمان میبرد؟
از ابتدای شروع درخواست تا دریافت جواز کسب خرازی در صورت حاضر بودن استعلامات و مدارک ۳۰ روز زمان خواهد برد، زیرا براساس قانون اتاق اصناف اتحادیه خرازان موظف است ظرف مدت ۱۵ روز در خصوص قبول یا رد درخواست متقاضی اعلام نظر کند و در صورت عدم ارائه هیچ پاسخی به منزله تایید درخواست خواهد بود. برای آشنایی کامل با مراحل دریافت پروانه کسب کلیک کنید.
در صورت تایید نیز مرجع صدور پروانه کسب باید طی مدت ۱۵ روز پروانه کسب را صادر کند. اما اگر مدارک شخص حاضر نباشد فرد مدت زمان ۳ ماه وقت دارد تا مدارک خود را تکمیل نموده و تحویل دهد. در خصوص استعلامات از ادارات مربوطه نیز هر مرجع حداکثر ۱۵روز زمان برای پاسخگویی دارد. درضمن پاسخ منفی بعد از پایان زمان قانونی قائل پذیرش نیست.