جواز کسب عمده فروشی سیگار
مرجع صادر کننده جواز کسب عمده فروشی سیگار در هر شهر متفاوت است. برای ورود به عرصه فروش سیگارهای شرکتی و فروش تنباکو و اکسوری های مربوط به دخانیات و سیگار علاوه بر داشتن مهارت فروش باید مجوزهای لازمه را از مراجع ذی صلاح کسب نمود. تمام کسانی که تمایل دارند تا واحد فروش خود را داشته باشند باید در ابتدای امر پروانه کسب بگیرند. در این مطلب به پاسخ این سوال که چگونه باید پروانه کسب عمده فروشی سیگار را گرفت میپردازیم. برای کسب اطلاع بیشتر درباره قوانین مربوط به جواز کسب کلیک کنید.
آیا گرفتن جواز کسب عمده فروشی سیگار الزامی است؟
پروانه کسب سندی است که نشان میدهد فرد صلاحیت ارائه خدمات و کالاهای دخانی را دارد. برای هر شخصی که بخواهد به صورت قانونی فعالیت فروش انجام دهد گرفتن پروانه کسب الزامی است. این مجوز نشان دهنده قانونی بودن فعالیت فروشنده است و مرجع صادرکننده آن در تهران اتحادیه سقط فروشان و عطاران میباشد. به موجب این جواز میتوانید از امتیازات مربوط به اتحادیه مربوطه بهره مند شده و از حمایت های اتحادیه شامل حالتان شود. برای اطلاع از نحوه تمدید جواز کسب کلیک کنید.
مساحت مورد نیاز برای گرفتن جواز کسب عمده فروشی سیگار چقدر است؟
چه متقاضی بخواهد ملکی را خریداری کند و چه بخواهد اجاره کند باید واحدی مطابق با مساحت تصویب شده توسط کمیسیون نظارت شهرستان مهیا نماید. اتحادیه مربوط به سقط فروشان و عطاران در تهران مجوز لازم برای 12 رسته زیر را با مساحت های اعلام شده در زیر صادر میکند.
1 – عطار و سقط فروش (9 متر مربع)
2 – سقط فروش (9 مترمربع)
3 – عطار (9 متر مربع)
4 – قهوه فروش (9 متر مربع)
5 – بذر و تخم گل فروش (9 متر مربع)
6 – چای فروش و بسته بندی چای (40 متر مربع)
7 – صابون فروش (12 متر مربع)
8 – تهيه كننده ادويه و نشاسته (100 متر مربع)
9 – فروشندگان گياهان دارویی (9 متر مربع)
10- عمده فروشی كالای دخانی (9 متر مربع)
11- بسته بندی و فروش زعفران (30 متر مربع)
12 – فروش مواد شوينده و پاک كننده (با حداقل مساحت 9 متر مربع جهت صدور پروانه كسب واحدهای صنفی که تا قبل از اين جلسه كميسيون نظارت مورخ 19/8/ 89 در اتحاديه پذيرش شدهاند و حداقل مساحت لازم 12 متر مربع جهت صدور پروانه كسب متقاضیان جدید)
شرایط دریافت پروانه کسب عمده فروشی سیگار
الف: شرایط عمومی
۱- گواهی صلاحیت یا همان عدم سو پیشینه از نیروی انتظامی
۲- سند مالکیت عین، منفعت و یا منافع از جمله اجاره نامه، صلح نامه، هبه، قرارداد مشارکت، مبایعه نامه و یا هر قراردادی که از منظر قانونی معتبر باشد؛ اعم از رسمی و عادی. در روستاها احراز مالکیت براساس عرف محل میباشد. اشخاصی که سند عادی دارند باید تعهدی مبنی بر پذیرش مسئولیت حقوقی ناشی از آن ارائه دهند.
۳- گواهی مالیاتی از اداره مالیات ذی ربط مبنی بر تشکیل پرونده مالیاتی و تصفیه حساب
۴- شناسنامه و کارت ملی برای ایرانیان و گذرنامه و پروانه کار برای اتباع خارجی
۵- گواهی گذراندن دوره آموزشی احکام تجارت و کسب و کار در قالب دستورالعمل های آموزشی قانون نظام صنفی
۶- کارت پایان خدمت یا معافیت دائم یا پزشکی نظام وظیفه یا گواهی اشتغال به تحصیل برای آقایان کمتر از ۵۰ سال
ب: شرایط اختصاصی
۴- داشتن محلی با کاربری تجاری و اداری که از نظر متراژ مطابق با قانون باشد و از نظر موقعیت مکانی مورد تایید اماکن قرار گیرد.
۵- انتخاب نام متناسب با عفت عمومی
۶- داشتن وسايل و تجهیزات متناسب و لازم
مدارک لازم برای راه اندازی عمده و خرده فروشی سیگار
۱) اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه متقاضی
2) عکس سه در چهار متقاضی
3) شماره تلفن همراه به نام متقاضی
۴) سند ملکی یا اجاره نامه یا مبایعه نامه به نام متقاضی
5) گواهی عدم سوپیشینه
6) کارت بهداشت
7) فیش واریزی مبلغ عضویت به اتحادیه
جهت کسب اطلاع بیشتر درباره مدارک لازم برای جواز کسب کلیک کنید.
مراحل گرفتن مجوز فروش سیگار
هر خانم و آقایی برای گرفتن جواز کسب عمده فروشی سیگار باید مراحل زیر را طی نماید:
۱/ ارسال درخواست جواز کسب عمده فروشی سیگار از طریق سامانه ایرانیان اصناف به آدرس iranianasnaf.ir. این درخواست میتواند به صورت کتبی به اتحادیه خواربارفروشان تهران تحویل گردد. برای ثبت نام در سامانه ایرانیان اصناف کلیک کنید.
۲/ تکمیل فرمهای اداری مربوطه و تحویل کلیه مدارک لازم کمیسیون بازرسی اتحادیه از محل فروش دیدن میکنند و سپس در خصوص موقعیت مکانی و محیطی و مطابقت آن با قوانین گزارش تهیه میکنند.
۳/ هیئت مدیره جلسهای تشکیل میدهد و درخواست متقاضی را در این جلسه بررسی مینماید. در صورت وجود تمام شرایط تاییده پروانه فروش مایحتاج روزانه مصرف کننده برای فرد صادر میشود.
۴/ فرد حق عضویت خود را پرداخت نموده و پروانه را دریافت میکند. جواز کسب هر متقاضی برای یکسال صادر میشود در مراحل بعدی این جواز برای پنج سال یا ده سال تمدید میشود.
گرفتن مجوز عمده فروشی سیگار چه قدر هزینه دارد؟
برای دریافت مجوز باید مبالغ زیر پرداخت شود :
هزینه صدور پروانه 2.030.000 ریال
هزینه آموزش های مربوط به کسب و کار و تجارت به مبلغ 800.000 ریال
هزینه صدور کارت اصناف 200.000 ریال
حق عضویت سالیانه اتحادیه 2.000.000 ریال
حق ورودی سال اول به مبلغ 8.000.000 ریال
راه اندازی عمده فروشی سیگار چه قدر زمان میبرد؟
از ابتدای شروع درخواست تا دریافت جواز یا پروانه کسب عمده فروشی سیگار در صورت حاضر بودن استعلامات و مدارک ۳۰ روز زمان خواهد برد، زیرا براساس قانون اتاق اصناف اتحادیه موظف است ظرف مدت ۱۵ روز در خصوص قبول یا رد درخواست متقاضی اعلام نظر کند و در صورت عدم ارائه هیچ پاسخی به منزله تایید درخواست خواهد بود.
در صورت تایید نیز مرجع صدور پروانه کسب باید طی مدت ۱۵ روز پروانه کسب را صادر کند. اما اگر مدارک شخص حاضر نباشد فرد مدت زمان ۳ ماه وقت دارد تا مدارک خود را تکمیل نموده و تحویل دهد. در خصوص استعلامات از ادارات مربوطه نیز هر مرجع حداکثر ۱۵روز زمان برای پاسخگویی دارد. درضمن پاسخ منفی بعد از پایان زمان قانونی قائل پذیرش نیست. برای آشنایی کامل با مراحل دریافت پروانه کسب کلیک کنید.
در عمده فروشی سیگار علاوه بر دریافت پروانه احتیاج به اخذ عاملیت از صنایع هم میباشد که در حال حاضر وزارت صمت عاملیت جدید نمیدهد
این موضوع بستگی به منطقه و شرایط فرد دارد.
سلام خسته نباشید
بنده تازه میخام مغازه دخانیاتی بزنم هزینه جواز کسب حدود چند میشه؟
اطرافیان میگن هزینه بالایی داره ممنون میشم راهنمایی کنید
شهر کاشان هستم
سلام خرده فروشی مغازه دخانیات خیر هزینه چندانی نداره تعرفه اتحادیه که در حال حاضر حدود 2 میلیون و نیم هست و با سایر هزینه های کلاس و غیره بیش از 4 میلیون نمی شود.
الان من دریک شهر نزدیک ارومیه هستم کلت از ارومیه جدا هست ولی عاملیت سیگار شهر ما به دلال های بازار ارومیه دادن هرچقدر هم پیگیر شدیم کسی جوابگو نمیباشد
سلام ، بنده حدود سه.چهار سال میشه که جواز کسب دخانیات گرفتم شرکت کنت و بهمن و… کم و زیاد سهمیه بهم میدن فقط شرکت وینستون به بنده بار نمیده که میخواستم بپرسم باید چیکار کنم که بتونم سهمیه وینستون هم بگیرم ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام میتونید از به شرکت دخانیات مساله رو انتقال دهید